Visa varukorg (0)
Battlefield 2042

Bakgrund

shop4se.com förstår att din integritet är viktig för dig och att du bryr dig om hur dina personuppgifter används. Vi respekterar och värdesätter integriteten hos alla som besöker den här webbplatsen, shop4se.com (“Vår webbplats”) och bara samlar in och använda personuppgifter på sätt som beskrivs här och på ett sätt som är överensstämmer med våra skyldigheter och dina rättigheter enligt lagen.

Läs denna sekretesspolicy noga och se till att du förstår den.

1. Definitioner och tolkning

I denna policy ska följande termer ha följande betydelser:

"Konto" betyder ett konto som krävs för att komma åt och / eller använda vissa områden och funktioner på vår webbplats;
"Kaka" betyder en liten textfil som är placerad på din dator eller enhet av Vår webbplats när du besöker vissa delar av vår webbplats och / eller när du använder vissa funktioner på vår webbplats. Detaljer om de cookies som används av vår webbplats anges i del 14 nedan;
"Cookie Law" betyder relevanta delar av sekretess och elektronisk Förordningar om kommunikation (EG-direktiv) 2003;

2. Information om oss

2.1 Vår webbplats ägs och drivs av Xbite Ltd, ett aktiebolag registrerat i England under företagsnummer 6520821.

2.2 Registrerad adress: Unit 1, Maison Court, Barlborough, Chesterfield, S43 4GD, United Kingdom

2.3 VAT nummer:928 8279 70

3. Vad täcker denna policy?

Denna sekretesspolicy gäller endast för din användning av vår webbplats. Vår webbplats kan innehåller länkar till andra webbplatser. Observera att vi inte har någon kontroll över hur din data samlas in, lagras eller används av andra webbplatser och vi rekommenderar att du kontrollerar sekretesspolicyer för sådana webbplatser innan du tillhandahåller någon information till dem.

4. Vad är personuppgifter?

4.1 Personuppgifter definieras av den allmänna dataskyddsförordningen (EU-förordningen 2016/679) (”GDPR”) och lagen om dataskydd 2018 (tillsammans "lagstiftningen om dataskydd") som "all information rörande till en identifierbar person som kan direkt eller indirekt identifieras i särskilt med hänvisning till en identifierare.

4.2 Personuppgifter är, i enklare termer, all information om dig som gör att du kan identifieras. Personuppgifter täcker uppenbar information som t.ex. ditt namn och kontaktuppgifter, men det täcker också mindre uppenbar information som identifikationsnummer, elektronisk platsinformation och andra online identifierare.

5. Vad är mina rättigheter?

5.1 Enligt lagstiftningen om dataskydd har du följande rättigheter, som vi alltid kommer att arbeta för att upprätthålla: 5.1.1 Rätten att bli informerad om vår samling och användning av din personlig information. Denna sekretesspolicy bör berätta allt du behöver att veta, men du kan alltid kontakta oss för att ta reda på mer eller fråga något frågor med hjälp av detaljerna i del 15. 5.1.2 Rätten till tillgång till de personuppgifter som vi har om dig. Del 13 kommer att berätta hur du gör detta. 5.1.3Rätten att få dina personuppgifter rättade om någon av dina personuppgifter som innehas av oss är felaktiga eller ofullständiga. Vänligen kontakta oss använda detaljerna i del 15 för att ta reda på mer. 5.1.4 Rätten att glömmas, dvs. rätten att be oss ta bort eller kassera annars någon av dina personuppgifter som vi har. Snälla du kontakta oss med hjälp av detaljerna i del 15 för mer information. 5.1.5 Rätten att begränsa (dvs. förhindra) behandlingen av din personlig information. 5.1.6 Rätten att invända mot oss genom att använda dina personuppgifter för a särskilda syften eller syften. 5.1.7 Rätten att dra tillbaka samtycke. Detta betyder att om vi är det lita på ditt samtycke som den rättsliga grunden för att använda dina personuppgifter, Du kan när som helst dra tillbaka det samtycket. 5.1.8 Rätten till dataportabilitet. Detta betyder att om du har det lämnade personuppgifter till oss direkt. Vi använder dem med ditt medgivande eller för utförandet av ett kontrakt, och dessa data behandlas med automatiserade medel, kan du be oss om en kopia av den personliga informationen till återanvändning med en annan tjänst eller verksamhet i många fall. 5.1.9 Rättigheter relaterade till automatiserat beslutsfattande och profilering.

5.2 För mer information om Vår användning av dina personuppgifter eller träning dina rättigheter som beskrivs ovan, vänligen kontakta oss med hjälp av informationen i Del 15.

5.3 Det är viktigt att dina personuppgifter hålls korrekta och aktuellt. Om någon av de personuppgifter som vi har om dig ändras ska du behålla Oss informerad så länge vi har den informationen.

5.4 Mer information om dina rättigheter kan också erhållas från Information Commissioner Office eller ditt lokala Citizens Advice Bureau.

5.5 Om du har någon anledning till klagomål om vår användning av din personliga data har du rätt att lämna in ett klagomål med informationen Kommissionärens kontor.

5.6 Vi välkomnar möjligheten att lösa dina problem själv, kontakta oss dock först med hjälp av detaljerna i del 15.

6. Vilka data samlar du in och hur?

Beroende på din användning av vår webbplats kan vi samla in och hålla några eller alla av personliga och icke-personliga uppgifter som anges i tabellen nedan med hjälp av metoderna anges också i tabellen. Se även del 14 för mer information om vår användning av kakor och liknande tekniker och vår cookiepolicy.

Insamlad data Hur vi samlar in data
Identitetsinformation inklusive namn, titel, födelsedatum, kön. Anges av dig under webbplatsregistrering
Kontaktinformation inklusive adress, e-postadress, telefonnummer. Anges av dig under webbplatsregistrering
Profilinformation inklusive preferenser, intressen, inloggning detaljer, köphistorik Spelat in under dina interaktioner med ut-webbplatsen
Teknisk information inklusive IP-adress, webbläsartyp och version, operativsystem Spelat in under dina interaktioner med ut-webbplatsen

7. Hur använder du mina personuppgifter?

7.1 Enligt lagstiftningen om dataskydd måste vi alltid ha ett lagligt grund för att använda personuppgifter. Följande tabell beskriver hur vi använder din personuppgifter och våra lagliga grunder för att göra det:

Vad vi gör Vilken data vi använder Vår lagliga grund
Registrerar dig på vår webbplats Personuppgifter som du har angett Nödvändigt för utförandet av kontraktet mellan dig och oss
Tillhandahålla och hantera ditt konto Personuppgifter som du har angett Nödvändigt för våra legitima affärsintressen att säkerställa du får bästa möjliga upplevelse när du kommer åt och använder vår websida
Tillhandahålla och hantera din åtkomst till vår webbplats Geografiskt läge Nödvändigt för våra legitima affärsintressen att säkerställa du får bästa möjliga upplevelse när du kommer åt och använder vår websida
Anpassa och skräddarsy din upplevelse på vår webbplats Bläddra och köpa historik Nödvändigt för våra legitima affärsintressen att säkerställa du får bästa möjliga upplevelse när du kommer åt och använder vår websida
Administrera vår webbplats Personuppgifter som du har angett Nödvändigt för våra legitima affärsintressen att säkerställa du får bästa möjliga upplevelse när du kommer åt och använder vår websida
Leverera våra produkter och tjänster till dig. Personuppgifter som du har angett Nödvändigt för utförandet av kontraktet mellan dig och oss
Hantera betalningar för våra produkter och tjänster Personuppgifter som du har angett Nödvändigt för utförandet av kontraktet mellan dig och oss
Kommunicera med dig Personuppgifter som du har angett Nödvändigt för våra legitima affärsintressen att säkerställa du får bästa möjliga upplevelse när du kommer åt och använder vår websida
Förse dig med information via e-post eller post som du har valt att välja (du kan välja bort när som helst genom att avsluta prenumerationen) Personuppgifter som du har angett Nödvändigt för våra legitima affärsintressen att säkerställa du får bästa möjliga upplevelse när du kommer åt och använder vår websida

7.2 Med ditt tillstånd och / eller där det är tillåtet enligt lag, kan vi också använda dina personuppgifter för marknadsföringsändamål, som kan inkludera att du kontaktar dig av e-post med information, nyheter och erbjudanden om våra produkter. Du kommer inte att skickas all olaglig marknadsföring eller skräppost. Vi kommer alltid att arbeta för att fullständigt skydda dina rättigheter och följa våra skyldigheter enligt lagen om dataskydd och Regler för integritet och elektronisk kommunikation (EG-direktiv 2003), och du kommer alltid att ha möjlighet att välja bort.

7.3 Vi kommer bara att använda dina personuppgifter för de ändamål som de används för ursprungligen samlades om vi inte rimligt tror att ett annat syfte är kompatibel med det eller de ursprungliga syftena och behöver använda ditt personliga data för detta ändamål. Om vi använder dina personuppgifter på detta sätt och du vill Oss för att förklara hur det nya syftet är kompatibelt med originalet, snälla kontakta oss med hjälp av detaljerna i del 15.

7.4 Om vi behöver använda dina personuppgifter för ett syfte som inte är relaterat till, eller oförenlig med, det eller de syften för vilka det ursprungligen samlades in, Vi kommer att informera dig och förklara den rättsliga grunden som gör att vi kan göra det.

7.4 Under vissa omständigheter, om det är tillåtet eller krävs enligt lag, kan vi göra det behandla dina personuppgifter utan din vetskap eller samtycke. Detta kommer bara att vara görs inom ramen för dataskyddslagstiftningen och dina juridiska rättigheter

8. Hur länge kommer du att behålla mina personuppgifter?

Vi kommer inte att bevara dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt i mot bakgrund av orsakerna för vilka den först samlades in. Dina personuppgifter kommer därför hållas under följande perioder (eller, om det inte finns någon fast period, Följande faktorer kommer att användas för att bestämma hur länge det hålls):

Typ av data Hur länge vi håller det
Identitetsinformation inklusive namn, titel, födelsedatum, kön 7 år (på grund av redovisningsmetoder)
Kontaktinformation inklusive adress, e-postadress, telefonnummer. 7 år (på grund av redovisningsmetoder)
Profilinformation inklusive preferenser, intressen, inloggning detaljer, köphistorik Ingen fast lagringsperiod
Teknisk information inklusive IP-adress, webbläsartyp och version, operativsystem Ingen fast lagringsperiod

9. Hur och var lagrar eller överför du mina personuppgifter?

9.1 Vi kan lagra eller överföra en del av eller alla dina personuppgifter i länder som inte ingår i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (”EES” består av alla EU: s medlemsländer, plus Norge, Island och Liechtenstein). Dessa är kända som ”tredjeländer” och kanske inte har lagar om dataskydd som är lika starka som de i Storbritannien och / eller EES. Detta innebär att vi kommer att vidta ytterligare steg i för att se till att dina personuppgifter behandlas lika säkert och säkert som det skulle vara inom Storbritannien och enligt lagen om dataskydd som följer:

9.1 Vi delar dina uppgifter inom den grupp av företag som vi är en av del. Där detta innebär överföring av personuppgifter utanför EES, Vår grupp säkerställer att personuppgifter skyddas genom att alla företag inom gruppen följer samma regler när det gäller användning av personuppgifter. Dessa är kända som "bindande företagsregler". Mer information om bindande företag regler är tillgängliga från Europeiska kommissionen.

9.1 Säkerheten för dina personuppgifter är avgörande för oss och för att skydda dina data. Vi vidtar ett antal viktiga åtgärder, inklusive följande: 9.1.1 begränsa åtkomst till dina personuppgifter till dessa anställda, agenter, entreprenörer och andra tredje parter med ett legitimt behov av känna till och säkerställa att de är föremål för tystnadsplikt; 9.1.2 förfaranden för att hantera dataöverträdelser (oavsiktliga eller olaglig förstörelse, förlust, förändring, obehörig avslöjande av, eller tillgång till, dina personuppgifter) inklusive meddelande om dig och / eller Informationskommissionärens kontor där vi enligt lag är skyldiga att göra så;

10. Dela du mina personuppgifter?

10.1 Vi kommer inte att dela någon av dina personuppgifter med tredje part för alla ändamål, med undantag för följande undantag.

10.2 Om vi säljer, överför eller sammanfogar delar av vår verksamhet eller tillgångar, din personuppgifter kan överföras till en tredje part. Alla nya ägare till vårt företag kan fortsätta att använda dina personuppgifter på samma sätt som vi har använt den, som anges i denna sekretesspolicy.

10.3 Under vissa begränsade omständigheter kan vi vara juridiskt skyldiga att dela vissa personuppgifter, som kan inkludera din, om vi är involverade i rättsliga förfaranden eller efterlevnad av rättsliga skyldigheter, ett domstolsbeslut eller instruktionerna från en myndighet.

11. Hur kan jag kontrollera mina personuppgifter?

11.1 Förutom dina rättigheter enligt Dataskyddslagstiftningen, ställ in i del 5, när du skickar in personuppgifter via vår webbplats kan du få det alternativ för att begränsa Vår användning av dina personuppgifter. Vi syftar särskilt till ger dig starka kontroller av vår användning av dina data för direkt marknadsföring syften (inklusive möjligheten att välja bort att ta emot e-post från oss vilket du kan göra genom att avsluta prenumerationen med hjälp av länkarna i våra e-postmeddelanden, vid tillhandahållandet av dina uppgifter och genom att hantera ditt konto).

11.2 Du kanske också vill registrera dig för en eller flera av dina preferenser tjänster som är verksamma i Storbritannien: The Phone Preference Service (“TPS”), företags telefonpreferenttjänsten (”CTPS”), och utskick Preference Service (“MPS”). Dessa kan hjälpa till att förhindra att du får oönskad marknadsföring. Observera dock att dessa tjänster inte kommer hindrar dig från att få marknadsföringskommunikation som du har godkänt att ta emot.

12. Kan jag hindra information?

12.1 Du kan komma åt vissa områden på vår webbplats utan att tillhandahålla några personuppgifter alls. Men för att använda alla tillgängliga funktioner och funktioner på vår webbplats kan du behöva skicka in eller tillåta insamling av vissa data.

12.2 Du kan begränsa vår användning av kakor. För mer information, se del 14 och vår cookie-policy.

13. Hur får jag tillgång till mina personuppgifter?

13.1 Om du vill veta vilka personuppgifter vi har om dig kan du fråga Oss för information om de personuppgifterna och för en kopia av dem (där sådana finns personuppgifter hålls). Detta är känt som en "begäran om ämnesåtkomst".

13.2 Alla förfrågningar om ämnesåtkomst bör göras skriftligen och skickas till e-post- eller postadresser som visas i del 15.

13.3 Det finns normalt ingen avgift för en begäran om tillgång till ämne. Om din begäran är "uppenbart ogrundad eller överdriven" (till exempel om du gör upprepade förfrågningar) en avgift kan tas ut för att täcka vår administrativa kostnader för att svara.

13.4 Vi kommer att svara på din begäran om tillgång till ämne inom en månad efter ta emot det. Normalt syftar vi till att ge ett komplett svar, inklusive en kopia av dina personuppgifter inom den tiden. I vissa fall är emellertid särskilt om din förfrågan är mer komplex kan det krävas mer tid till högst tre månader från det datum Vi mottar din begäran. Du kommer hålls fullt informerade om våra framsteg.

14. Hur använder du kakor?

Vår webbplats kan placera och få åtkomst till vissa första parts cookies på din dator eller enhet. Cookies från första parten är de som placeras direkt av oss och används endast av oss. Vi använder Cookies för att underlätta och förbättra din upplevelse av vår webbplats och att tillhandahålla och förbättra våra produkter och tjänster. Dessutom använder vår webbplats analystjänster som tillhandahålls av Google, som också använder Cookies. Webbplatsanalys hänvisar till en uppsättning verktyg som används för att samla in och analysera användningsstatistik, vilket möjliggör Oss för att bättre förstå hur människor använder vår webbplats. För mer information, se till vår cookie-policy.

15. Hur kontaktar jag dig?

För att kontakta oss om vad som helst att göra med dina personuppgifter och data skydd, inklusive för att göra en begäran om åtkomståtkomst, använd följande detaljer: E-postadress: [email protected] Telefonnummer: (+44) 333 101 4456 Postadress: Unit 1, Maison Court, Barlborough, Chesterfield, S43 4GD, United Kingdom

16. Ändringar av denna sekretesspolicy

16.1 Vi kan ändra detta sekretessmeddelande då och då. Detta kan vara nödvändigt, till exempel om lagen ändras, eller om vi ändrar vår verksamhet i ett sätt som påverkar skyddet av personuppgifter.

16.2 Eventuella ändringar publiceras omedelbart på vår webbplats och du kommer att göra det anses ha accepterat villkoren i sekretesspolicyn vid din första användning på vår webbplats efter ändringarna. Vi rekommenderar att du kontrollerar den här sidan regelbundet för att hålla sig uppdaterad. Denna sekretesspolicy uppdaterades senast i maj 2020.

Please note that this address is not for correspondence or product returns. If you would like to contact us, please use the form on the contact page.